Организаторите от Misfitboxing организираха много интересен фейсоф на Томи Фюри и KSI преди боя помежду им утре вечер. Двамата бяха в клетка, разделени от солидна прозрачна плексигласова преграда и не спряха да се обиждат и блъскат по преградата. Томи Фюри нямаше търпение да стигне до KSI по време на претеглянето преди нощта на боя.
Двамата ще се сблъскат в събота вечер в Манчестър, но се изправиха лице в лице за последен път на претеглянето си в петък следобед. Фюри се опита да стигне до KSI в клетката, където се изправиха един срещу друг. Но когато разбра, че не може, двамата мъже опитаха да се сбият помежду си.

Фюри се качи пръв на кантара и отчете 182,6 паунда (82,8 кг), а след него KSI претегли 181,3 паунда (82,2 кг), преди двамата да влязат в специално построена клетка за двубоя. Двамата мъже веднага се нахвърлиха един върху друг, разменяйки си обиди, като Фюри изкрещя: "Всичко свърши, ти се самоизяждаш".

След това бившата звезда от "Островът на любовта" се опита да пробие прозрачния панел, който разделяше двамата бойци, като го удряше отново и отново, преди да се откаже и да се върне към псувни по адрес на противника.

След претеглянето Фюри каза на присъстващите фенове, че в събота вечер KSI ще тръгне по същия път като Джейк Пол, когото победи с разделено решение по-рано тази година, но този път Фюри обеща нокаут.

Що се отнася до KSI, той взе микрофона и започна с думите: "Как може Томи Фюри да бъде освиркван в собствения си град?". Преди да продължи: "И преди съм бил аутсайдер, това не е първият ми път... Така че, разберете това, никой не знае какво знам аз, никой не знае какво знае моят екип, никой не знае какво знаят моите спаринг партньори. Но утре всички ще разберат, да вървим, бейби“.