Тайсън Фюри не спира да променя решението си за бъдещето. След като преди няколко дни лично обяви, че е пратил договор на Дерек Чисора за трети бой помежду им, днес шампиона на WBC в тежка категория отново обяви, че спира с бокса.

От април месец, когато защити титлата си в мач срещу Дилиън Уайт, Фюри непрестанно променя решението си относно бъдещето. След като запази пояса си със зрелищен нокаут на „Уембли” Циганския цар обяви, че смята да се оттегли. След това множество пъти говори за връщане на ринга за битки с Джошуа, Усик, Чисора, че дори и с актьора от Игра на тронове Тор Бьорнсон, бивш победител в Най-силния мъж на планетата.

В изявление по случай 34-ия си рожден ден днес Фюри твърди, че никога повече няма да се боксира.

„Огромни благодарности на всички, които имат пръст в моята кариера през годините, но след дълги и тежки разговори, накрая реших, че се оттеглям на 34-ия си рожден ден. На добър час”, написа Фюри.

Това става само ден, след като боксьорът пусна снимки от пътешествие до Исландия, където търси Тор Бьорнсон, за да уговори мач с актьора от „Игра на тронове”. Само преди няколко дни Фюри обяви, че е готов да се бие с Дерек Чисора и му е пратил договор, а преди това твърдеше, че ще се изправи срещу Антъни Джошуа безплатно.