Тайсън Фюри поиска сблъсъка с Дерек Чисора да се състои в родния му град Манчестър на стадиона на Манчестър Юнайтед „Олд Трафорд“. Шампионът на WBC отдавна иска да се бие в родния си град, но трябваше да се съгласи с мач на „Уембли“ миналия април, когато надви Дилиън Уайт, за да защити титлата си. След това обяви, че се оттегля от бокса, но вече разкри, че предстои трети сблъсък между него и Чисора.

Този път Фюри иска да има повече контрол върху договорката, като дори ESPN твърди, че организаторите са Goldstar Promotions, а не промоутърите му Франк Уорън и Боб Аръм. Първоначално информациите бяха, че сблъсъка ще е на „Принсипалити стейдиъм“ в Кардиф, единствения друг удобен стадион във Великобритания, който има покрив, за да се избегне лошо време.

„Аз и Айзък (б.а. треньорът Лоу, който работи сега с Фюри) цяла сутрин мислим, след една отлична тренировка“, обяви шампионът в последното си видео в социалните мрежи. „Този бой с Чисора трябва да е в Манчестър и по мое мнение на стадиона на Манчестър Юн“.

Лоу допълни: „Логично е да се завърне в родния си град Манчестър, а там няма по-добро място от Олд Трафорд. Театърът на мечтите и краля, който се завръща“.