Кристиано Роналдо потвърди, че ще бъде край ринга за боксовия мач между Джейк Пол  и Томи Фюри в неделя. Португалската футболна звезда  се премести в Саудитска Арабия наскоро и сега играе за Ал Наср. Роналдо потвърди намерението си да присъства на боксовия спектакъл, в интервю за журналиста Пиърс Морган.

„Бърза актуализация за края на този разговор“, каза Морган в края на интервюто си с Джейк Пол. „Кристиано Роналдо току-що ми каза, че ще присъства на битката в неделя. И той смята, че това ще бъде страхотна бой, който ще бъде гледан от много хора“

Томи Фюри влиза в битката като аутсайдер, но с изключително самочувствие. Той е пълен боклук. Не може да се бие”, каза Фюри пред Спенсър Оливър от talkSPORT. „„Цял живот съм в бокса и съм сред хора. Независимо дали е извън залата, вътре във фитнеса или под светлините - той не може да се бие! Томи „Динамита“ Фюри печели битката. 9-0 идваме”.

„Ще бъде много, много късмет за него, ако издържи до четвъртия рунд. Не се изненадвайте, ако падне още в първия или втория. Когато и да го уцеляу, това ще е края”