Джейк Пол и Томи Фюри трябваше да бъдат разтървани на пресконференцията преди боя помежду им в неделя. Двамата се сблъскват в Саудитска арабия, а днес се срещнаха за първи път след месеци пререкания в социалните мрежи.

Те се изправиха лице в лице в Близкия изток пред медиите – като ситуацията почти стигна до въргал и меле. За щастие, звездата в тежка категория Дерек Чисора беше на разположение, за да помогне да ги разделението на двамата.

Проблемът избухна, след като Пол изхвърли зашеметяваща сделка двойно или нищо, която бе приета от Фюри. 26-годишният Пол  каза: „Мисля, че тогава ще сключим сделка, след като си толкова уверен. Ако спечелиш, ще ти платя двойно повече от това, което ще получиш. Но ако аз спечеля, тогава ще взема всичко. Сделка или не, след като си толкова уверен?“

В този момент американецът вдига микрофона си и става на крака, преди Фюри да последва примера му и да отговори: „Защо трябва да се изправяш, сякаш се каниш да направиш нещо. Седни си“.

Тогава Джон Фюри, бащата на Томи, се включи, като каза: „Имате сделка. Всичко или нищо. Имате го.“

След това и двамата бойци тръгнаха напред, за да си стиснат ръцете за споразумението, преди да си разменят няколко скрити удара и Чисора, облечен в традиционно местно облекло, да застане между тях заедно с няколко други.

Пол спечели шестте си боксови битки досега срещу група знаменитости и бивши звезди от ММА. Въпреки това, той е невероятно уверен, че има уменията и манталитета да победи непобедения си съперник, британеца с осем победи от осем мача.

Но Фюри по-рано се прозя от отегчение и изглеждаше искрено озадачен, когато му беше показано смразяващо предупреждение от Пол, което заплашваше да го „обезглави“.