Мегазвездата Кристиано Роналдо ще бъде на ринга за боксовия мач между Джейк Пол и Томи Фюри в Саудитска арабия. Това обяви самия Джейк Пол вчера. Португалската футболна звезда играе в местния Ал Насър от началото на годината. Роналдо бързо свикна с новата обстановка и вече има пет гола в три мача за новия си тим.

Пол ще се изправи срещу дългогодишния боксов съперник Фюри на 26 февруари. Според ютубъра Роналдо ще бъде край ринга за битката.

"Да, мисля, че Роналдо идва за битката”, обяви Пол. 26-годишният ютубър влиза в боя с шест победи от 6 мача, но Томи Фюри ще е първият му съперник с истински боксов рекорд зад гърба.

Пол победи бившите шампиони на ММА Бен Аскрен, Тайрън Уудли и Андерсън Силва Станалият боксьор ютубър се готви за мача в Дубай.

Междувременно 23-годишният Фюри отлетя за Саудитска арабия след тренировъчен лагер в Манчестър и Болтън. Залозите се вдигнаха още повече, след като WBC обяви, че Пол ще оглави световна ранглиста, ако спечели.

Всеки претендент за световната титла трябва да бъде класиран сред топ 15, което означава, че е на една победа от битка за титлата.