Кейлъб Плант удари Джермал Чарло зад кулисите на претеглянето на Ерол Спенс Младши и Терънс Крофърд. Битката между Спенс и Крофърд се чака с нетърпение от години и ще се случи тази събота в Лас Вегас. На кантара преди мача имаше оживена тълпа пълна с величия от бокса.

Видео на боксьора от суперсредна категория Кейлъб Плант, удрящ шампиона в средна категория Джермал Чарло се появи онлайн. Не е ясно как е започнала или завършила кавгата, въпреки че изглежда, че бойците са били разделени успешно.

Впечатляващият нокаут на Плант срещу Антъни Дирел през октомври 2022 г. е описан добре, а последната му загуба беше със съдийско решение срещу бившия шампион Дейвид Бенавидес.

33-годишният Чарло е извън ринга от защитата на своята титла на WBC в средна категория през юни 2021 г. Бездействието в тези най-добри години първо беше причинено от нараняване, а след това от проблеми с психичното здраве, според президента на санкциониращия орган.

Наскоро той беше свързан с бивш опонент на Плант – Канело Алварес, но неговият брат близнак Джермел подписа договора за тази битка