Съдията, който отсъди победа със 115:113 точки за Антъни Джошуа срещу Олександър Усик, да не работи повече. Това поиска промоутърът Франк Уорън. Въпреки това отсъждане, Ей Джей загуби с разделено съдийско решение след като другите двама съдии присъдиха победа за украинеца.

Зрителите, които гледаха мача в Джеда на място или по телевизията останаха с впечатление, че Усик е победил съперника си. Съдията Глен Фелдман обаче присъди успеха на Джошуа, което според Франк Уорън, промоутър на Тайсън Фюри, е „срамота“.

„Според мен този съдия, който присъди пет точки аванс на Джошуа след седмия рунд и победата в края, не трябва да работи повече в спорта“, обяви Франк Уорън пред iFL TV. „Срамота е подобно нещо и аз не мога да разбера как някои медии твърдят, че Джошуа е спечелил. Има някои хора, които си мислят, че той е бил по-добрият. Не знам на коя планета живеят тези хора“.

„Наистина съжалявам, защото изглежда, че напоследък редовно получаваме подобни спорни решения. А те не трябва да са спорни. Ако си футболен съдия и направиш такива грешки те понижават и работиш в по-ниските дивизии. Той също трябва да бъде държан отговорен“.

Реферът бе интервюиран след мача и даде своето виждане. „Това е което аз видях. Не мога да обясня друго. Трябва да говорите с човека, който следи работата ми“, заяви Фелдман пред ID Boxing.