Джейк Пол е предупреден да "каже на съдията", ако Майк Тайсън изплюе предпазителите за зъби по време на боксовия им мач. Тайсън се оттегли през 2005 г. с впечатляващ рекорд от 50-6 и 44 нокаута в професионалната кариера. И макар че вече почти 20 години не е имал санкциониран двубой, 58-годишният Тайсън ще се завърне на ринга, за да се изправи срещу превърналия се в боксьор ютубър Пол през ноември.

Първоначално двамата мъже трябваше да се срещнат на 20 юли, но Тайсън трябваше да се откаже от участие в подготовката поради медицински проблеми. В желанието си все пак да се бие на планираната дата 27-годишният Пол вместо това се би с Майк Пери, нокаутирайки противника си в шестия рунд с технически нокаут и увеличавайки почти безупречния си рекорд на 10-1.

Откакто се впусна в бокса през 2020 г., Пол победи няколко бивши звезди на UFC, включително Андерсън Силва, Тайрон Уудли, Бен Аскрен и Нейт Диас. Единствената му загуба до момента е от Томи Фюри чрез разделено решение през февруари миналата година.

И макар че "Проблемното дете" ще влезе в двубоя си с Тайсън на 15 ноември с огромно самочувствие, Кевин Макбрайд, който е последният човек, споделял ринга с Железния Майк, го предупреди, че трябва да бъде изключително внимателен. В разговор с Instant Casino Макбрайд заяви: "Дръжте ръцете си нагоре и гледайте да не изплюе предпазителя, а ако го направи, кажете на съдията. Бих предупредил Джейк Пол да внимава Майк да не изплюе предпазителите, защото ако го направи, никога не знаеш какво ще се случи. Не знаеш какво ще направи Майк Тайсън, той е страшен човек. Нужни са топки, за да се качиш на ринга с Тайсън дори на петдесетте му години, независимо дали си YouTuber или боец, трябват големи топки, Тайсън не е шегаджия."