Последните кадри от тренировките на Майк Тайсън карат поддръжниците му да се страхуват от най-лошото. Бившият безспорен шампион в тежка категория се завръща на ринга срещу Джейк Пол на 15 ноември на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас, на живо по Netflix.

Първоначално двубоят беше насрочен за 20 юли, но беше отложен с четири месеца, след като Тайсън получи язва по време на полет до Лос Анджелис през май. Пиар екипът му настояваше, че Тайсън се е възстановил напълно, но допълнителни прегледи от лекари го определиха като медицински негоден да се състезава това лято.

В резултат на това Майк Пери замени Тайсън на първоначалната дата и впоследствие беше нокаутиран в шестия рунд, като по този начин разчисти пътя на Пол да се изправи срещу Железния Майк.

Миналия месец мениджърът на Пол Накиса Бидариан потвърди, че Тайсън е възобновил силовите и кондиционните си тренировки, но все още не е започнал да се боксира. Сега обаче боксовата икона отново се завръща към ударите и пусна в Инстаграм седемсекунден видеоклип, в който разбива подложките.

Реагирайки на клипа, феновете изразиха опасенията си за Тайсън, който се подготвя да се боксира с човек, по-млад от него с 31 години.

Един от феновете написа: "Джейк го нокаутира". Друг коментира: "Това е краят за него. Няма шанс Майк Тайсън да победи Джейк Пол." Трети написа: "Майк Тайсън ще заспи на 15 ноември." Най-категоричният коментар беше: "Майк Тайсън на 15 ноември, първи рунд, "Лека нощ".