Предстоящият двубой на Антъни Джошуа с Франсис Нгану е само след седмици, а сега беше обявен телевизионния канал, по който ще бъде излъчвано огромното събитие. Двамата се сблъскват в Рияд, Саудитска Арабия в петък, 8 март. Джошуа ще опита да запише четвърта поредна победа в рамките на последните 11 месеца, след като победи Ото Валин, Роберт Хелениус и Джърмейн Франклин.

Ей Джей се изправя срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Нгану, който шокира света последния път, когато повали Тайсън Фюри и макар да загуби, се представи отлично срещу Циганския цар.

Разпространителят на сблъсъка Джошуа срещу Нгану вече е обявен и ще бъде излъчен по целия свят, както се очаква по DAZN, но изненадващо във Великобритания няма да е това разпространителя. Там боят ще бъде излъчван по Скай Спортс Бокс Офис.

Джошуа беше синоним на Sky през цялата си кариера, като първите му 27 професионални битки бяха излъчени от телевизионния оператор, преди последните му три мача да бъдат показани по DAZN.

Бокс Офис и Скай Спортс също трябваше да бъдат един от каналите разпространяващи битката за безспорната титла в тежка категория между Тайсън Фюри и Олександър Усик на 17 февруари, преди срещата да бъде отложена за 18 май.

Картата на Джошуа-Нгану следващия месец също ще включва Жилей Жан – Джоузеф Паркър за временната титла на WBO в тежка категория, Ник бол – Рей Варгас за титлата в категория перо на WBC, както и много други интересни битки.