Франсис Нгану заяви, че Антъни Джошуа "няма сили" да спечели предстоящия им боксов сблъсък. Нгану ще се изправи срещу Джошуа на 8 март в Саудитска Арабия, след като двубоят на британеца с Дионтей Уайлдър пропадна след поражението на американеца от Джоузеф Паркър в "Деня на разплатата".

Поражението на Уайлдър отвори вратата за бившия шампион на UFC Нгану да се изправи срещу Джошуа, въпреки че е загубил единствения професионален боксов двубой в кариерата си. 37-годишният Нгану претърпя поражение с разделено решение срещу шампиона в тежка категория Тайсън Фюри във вълнуващ 10-рундов сблъсък през октомври, в който отбеляза и впечатляващ нокдаун.

Въпреки загубата камерунецът явно е изпълнен със самочувствие за двубоя с Джошуа и отправи смразяващо предупреждение към британската звезда в подкаста High Performance.

"Никога не казвай никога. Няма невъзможни неща. Ние не знаем каква е силата на Антъни Джошуа. Въпреки че не вярвам, че той има тази сила, ще разберем. След два месеца ще разберем. Аз ще бъда този, който ще вземе душата му".

Бившата звезда на UFC е категоричен, че ще победи Джошуа, и дори се обърна към промоутъра на британеца Еди Хърн в скорошно интервю.  Промоутърът на Matchroom Boxing Хърн заяви, че очаква неговият боец Джошуа ще нокаутира Нгану по време на мача им.