Шокирани фенове на бокса обявиха, че няма начин Антъни Джошуа да нокаутира Франсис Нгану - след като камерунецът показа безумната си физика. Бившият шампион на UFC в тежка категория стъпва на боксовия ринг за втори път следващия месец, когато се изправя срещу Ей Джей в Саудитска Арабия.

След като изплаши сериозно Тайсън Фюри през октомври, камерунецът е уверен, че ще създаде много проблеми на Джошуа. И феновете са склонни да се съгласят след последната публикация на боеца в Instagram.

Нгану сподели видео със своите 6,6 милиона последователи, на което многократно получава удари с медицинска топка в корема. Мускулите на боеца са като камък и той въобще не трепва с кърпа около врата и слушалки.

Нгану озаглави клипа: „Лицето ми, когато казаха, че не принадлежа към бокса. Не съм роден различен, а съм изграден различен.“

И това предизвика вълна от отговори на неговите фенове за шансовете на Джошуа на 8 март.

„AJ няма да нокаутира това нещо, съжалявам“, написа един. Друг добави: „Единственият начин да победиш този човек е по точки“. Трети допълни: „Ей Джей има мега проблем, който не е разрешим“. Друг пък се пошегува: „Легендата казва, че е трябвало да добавят цимент върху топката, защото той ги чупи всичките.“