Клариса Шийлдс има сериозни намерения да излезе в боксов мач срещу Джейк Пол. Проблемното дете се завърна на ринга по-рано този месец срещу Нейт Диас в Тексас. Завръщайки се за първи път след загубата от Томи Фюри през февруари, ютубърът постигна победа с единодушно решение над ветерана от UFC. С тази победа Джейк Пол беше на прав път и получи много нови предизвикателства.

Едно от тях дори дойде от Клариса Шийлдс. Най-великата боксьорка на всички времена пренесе своя успех в клетката на PFL. Притежавайки рекорд 1-1 в ММА, тя наскоро подписа многогодишен договор с компанията, и ще се завърне през 2024 г.

Фокусът обаче отново се върна към Джейк Пол. В интервю Клариса Шийлдс призна, че не е напълно сериозна по отношение на бокса с Кийт Търман, когото преди това призова да се боксира. Въпреки това тя е сериозна за битката с Пол и вярва, че ще победи.

"Честно казано, наистина бих се боксирала с Джейк Пол ", заяви Клариса Шийлдс. "Ще спечеля и той знае това. Той знае това. Джейк Пол слушай, Нейт Диас не е истински боксьор. Той е ММА боец, не е боксьор. Така че това, че той влезе там и не можа да използва събмишъни, краката, ударите, жиу-жицуто си, даде на Джейк Пол огромно предимство“.

„Искам да кажа, че той просто повали Нейт Диас на земята, а не го разби както трябва. Честно казано, като че ли той проведе по-истински двубой срещу Томи Фюри и загуби. Джейк Пол, той нанася удари на момчета с наистина лоша защита и не би могъл да го направи срещу мен. Съжалявам, но съм твърде опитна за него“.