Девин Хейни обвини Василий Ломаченко, че е мръсен боец преди дългоочаквания им боксов мач тази събота. На 20 май MGM Grand Garden Arena ще приеме битката между двама от нвай-добрите боксьори на планетата в бой за безспорната титла в лека категория.

Преди да се срещнат на ринга, бойците се изправиха очи в очи вчера в деня пред медиите. Докато напускаха интервю заедно, Хейни каза на Ломавхенко, че е мръсен боец, което доведе до този напрегнат разговор.

„Знаем какво иска да направи. Той иска да превърне битката в мръсна битка, да направи мръсни удари”, обяви Хейни.

„Къде видя мръсна игра по време на моята кариера? Кога“, отвърна Ломаченко. Хейни допълни: "Знаеш, че това е най-добрият ти шанс срещу мен“. А противникът му добави: „Най-добрият ми шанс е да направя мръсна битка? Стига човече."

Хейни дори цитира боя на Ломаченко с Коми. Въпреки че безспорните титли са приоритет, има допълнителен залог, тъй като Ломаченко има възможността да нанесе на Хейни първата му загуба в професионалния бокс. Кралят в лека категория държи рекорд от 29 победи и нито една загуба при 15 нокаута, докато Лома влиза в събота вечер с рекорд от 17 победи и 2 загуби.