Джърмейн Франклин казва, че ще накара екипа на Антъни Джошуа да съжалява, че са го избрали за опонент на Ей Джей за завръщането му в битката тази събота вечер. Американецът обяви, че възнамерява да го нокаутира в основната им битка на 1 април в O2 Arena в Лондон, Англия.

Ако Джошуа не успее да нокаутира Франклин, ще го чака дълга нощ, защото американеца е отличен в комбинацията от удари и умее да надделява в размяната им, както направи в битката си срещу Дилиън Уайт миналия ноември.

Кариерата на Джошуа виси на косъм, след като загуби последните си два двубоя срещу Олександър Усик и е на етап, в който не може да си позволи загуба от по-младия, по-бърз и по-твърд Франклин в събота вечер. Франклин може да развали нещата за Джошуа, като му донесе третата поредна загуба и го накара да се запита дали си струва да продължи.

„Казват, че кариерата му е заложена на карта“, обяви Джърмейн Франклин. „Ще ги чака грубо събуждане. Можеше да избере когото си поиска, но избра мен. Може би се опитва да докаже на себе си, че може да ми направи нещо, което Дилиън не е успял. Искам да го нокаутирам, това е целта. Дойдох тук, за да събудя него и останалия свят“, каза още Франклин.

Франклин има 21 победи и една загуба в кариерата с 14 нокаута. Той вярва, че е бил избран, защото Джошуа иска да докаже, че може да направи нещо, което Дилиън Уайт не можа, когато беше явно победен от родения в Сагино, Мичиган миналия ноември в Лондон.

Ей Джей на шега отхвърля идеята, че кариерата му ще приключи, ако загуби от Франклин. Джошуа каза, че загуба от Франклин няма да му попречи да продължи да се бие. Но в един момент Ей Джей ще трябва да спре, ако продължава да губи всеки мач.