Тайсън Фюри няма да се оттегли от бокса, след като мача с Олександър Усик се провали, твърдят медиите. Вместо това Циганския цар може да се бие с Джо Джойс това лято. Феновете на бокса с нетърпение очакваха безспорен двубой в тежка категория на 29 април между Фюри и Усик. Но преговорите се провалиха на фона на спора относно финансите за потенциален реванш.

Твърди се, че и двамата бойци продължават напред и преследват алтернативни битки, след като преговорите се провалиха. Промоутърът на Фюри Франк Уорън дори загатна, че Циганския цар може да се оттегли. Но той вече има планове да се изправи срещу Непреодолимата сила Джо Джойс.

Джойс се изправя срещу китаеца Жилей Жан на 15 април, но е потенциален съперник на Фюри това лято. 37-годишният Джойс е непобеден като професионалист и може да се похвали с някои впечатляващи победи, включително победа над Джоузеф Паркър миналия септември.

Докато Джойс е сочен за потенциален следващ опонент на Фюри, Усик е готов да се изправи срещу Даниел Дюбоа, когато се върне на ринга.