Тайсън Фюри вече има резервен вариант, ако преговорите за мегаскблъсъка с Олександър Усик се провалят. Циганският цар ще се изправи срещу Франсис Нгану, ако боя с украинеца не се осъществи. Фюри каза, че няма търпение да се изправи срещу бившия шампион на UFC в тежка категория и би искал да го направи при специфични специални правила, искане, с което Нгану няма проблеми.

Фюри сподели, че ако обединителната битка с Александър Усик не се състои, тогава той и неговият екип ще преместят фокуса си върху Нгану. След това британеца разкри своите изисквания за мача с Хищника, който той нарече битката за титлата „Най-опасният човек на планетата“. За да бъде в съответствие със заглавието, Фюри също иска Майк Тайсън да бъде рефер.

„Ако битката с Усик не бъде завършена, ще потърся Франсис Нгану за титлата „Най-опасен човек на планетата“, каза Фюри. „Сигурен съм, че WBC може да ми угоди. Това, което си мислех, е да направим бокс с четири унции ръкавици в клетка по правилата на Куинсбъри с рефер като Майк Тайсън. Това ще бъде епична вечер и съм сигурен, че всички ще се насладят толкова, колкото и аз.”

„Той обаче може да ме държи на нокти, защото е много голям, нали? Той може да удря, предполага се, че е най-силно удрящият човек на планетата. Готов съм за това. Но той все пак не може да удря по-силно от Уайлдър, нали?”, допълни Фюри.