Шампионът на WBC в тежка категория Тасън Фюри определи себе си като най-добър в дивизията. Циганския цар направи своята класация топ 5 при най-тежките и постави себе си като №.

Не е изненадващо, че Фюри се постави на върха, но малцина биха оспорили това. Британецът няма загуба на ринга и победи имена като Дионтей Уайлдър и Дилиън Уайт.

Циганския цар все пак постави Уайлдър пред местния съперник Антъни Джошуа. Двамата британци така и не успяха да се договорят за бой помежду им, което много разяри Фюри. Уайлдър е поставен под №2 в списъка на Циганския цар, докато Джошуа остава на третото място.

Четвърти е настоящият шампион на WBA, WBO, IBF и IBO Олександър Усик. Той се смята за следващият противник на Фюри в бо, който да обедини всички пояси в категорията. На пето място в списъка, който Фюри завъртя в чат с WBC, е Дилиън Уайт.

Кавгаджията от Брикстън получи шанса си срещу Фюри през април 2022 г., но загуби с технически нокаут в шести рунд. Сега Фюри насочва вниманието си към масивна обединителна битка срещу двукратния победител срещу Ей Джей – Усик. Мачът най-вероятно ще е на 29-и април в Саудитска арабия.