Еди Хърн разкри колко е спечелил Девин Хейни от победата си срещу Василий Ломаченко миналата събота. Американецът защити титлите си в лека категория в много спорен мач. Съдиите присъдиха единодушно победата на Хейни, макар Ломаченко да се справи наистина добре.

Пред MMA Hour с Ариел Хелуани, бившият промоутър на Хейни Еди Хърн разкри, че шампионът е бил добре платен за работата.

„Мисля, че той направи 4 милиона долара в събота вечер, плюс допълнителната печалба. Но Ломаченко също има голям хонорар. Не можете да отречете, че звездната стойност на Хейни расте. Той отиде в Австралия и спечели там, сега победи Ломаченко по ESPN pay per view.“

Хърн беше промоутър на Хейни  в голяма част от предишната му професионална кариера, преди той да подпише с Топ Ранг на Боб Аръм, за да получи битка с Джордж Камбосос Младши за световната титла миналата година.

Въпреки че Хейни беше награден с победата в събота вечер, мнозинството от феновете на бокса изглежда вярват, че украинецът е направил достатъчно във финалната третина на битката, за да победи. Ломаченко е прибрал 3 млн. долара от боя.

Хейни сега потенциално се придвижва напред към битка със стария си противник, Шакур Стивънсън, който излезе на ринга след последния гонг, за да уведоми сънародника си, че смята, че е късметлия да получи решението.