Колкото и коварен да е опонентът му Райдъл Букър, по всичко изглежда, че Кубрат Пулев е големият фаворит да вземе победата в този мач. Поне такова е мнението на водещия експерт на авторитетното германско издание Boxen1 - Джони Орбан. 

Американецът беше сред големите имена в тежката категория на професионалния бокс, но това беше преди да се озове в затвора за 12 години за разпространение на наркотици. След завръщането си на ринга през 2018 г. той има добър баланс и само една загуба, но не би трябвало да представлява проблем за Кобрата. 

"Много се чака завръщането на Кубрат Пулев след "Инцидента с целувката". Негов опонент е връстникът му Райдъл Букър, който на практика се боксира отново само от година и половина, след като преди това прекара 12 години зад решетките."

"В мача си срещу Пулев американецът е категоричен аутсайдер. Изглежда, че ще може да изпълни единствено функцията да държи под напрежение българина и да му се опъне, докато той получи възможността да се бие за втори път за световната титла", анализира Орбан. 

Мачът е след малко повече от две седмици, а интересът към него вече е доста голям. Това ще е втора битка за българската звезда на професионалния бокс на територията на Калифорния. Първата беше през март срещу Богдан Дину и се увенча с драматичен успех, а след нея последваха и проблемите с целувката по устата на Джени Суши и спирането на лиценза на Кобрата в САЩ за няколко месеца.