Еди Хърн твърди, че Тайсън Фюри иска "твърде много пари" в преговорите за мач обединяващ всички титли в тежка категория срещу Александър Усик. Безспорна битка за титлата между британеца и украинеца се рекламира от много месеци, но все още няма официално потвърждение за двубоя.

Колегата промоутър Франк Уорън предположи тази седмица, че хонорарите може да не са достатъчни, за да изкушят Циганския цар и сега Хърн се е прицелил във Фюри.

„Ще ви кажа това. Антъни Джошуа се би с Усик без никакви проблеми. Без въпроси, без дълги преговори. Той каза, че това е моето задължение, ще се бия с него. Всички казаха да отклоним Усик. Казаха, че той е трудна битка, не искате да се биете с него. Но Ей Джей каза не“, обяви Хърн пред IFL TV.

„Той каза, че иска да бъда безспорен, дайте ми Усик. След това дойде реваншът и хората казаха, че не искате да се биете с Усик, преди да имате друг бой преди това. Но той каза не и това беше направено. Кога вие там ще започнете да разбирате? Чуйте изказванията му „Не става дума за парите“, „Ще се бия с него безплатно“ „Докато билетите са безплатни за широката публика“. По дяволите! Фюри иска пари. Искате твърде много пари. Фюри, ти не си толкова привлекателен, колкото си мислиш че си. Тази битка не е толкова голяма, колкото си мислите“, добави Хърн.

„Всички говорят за големи битки в Близкия изток за световни шампионати в тежка категория, но познайте какво, има единствен човек, който е водил големи битки в Близкия изток и това е Моисей.

„Добре, три битки. Три световни първенства в тежка категория. Две в Саудитска Арабия, а също и голямата карта в Абу Даби. Това е алчност. Ако сте за наследство и искате да бъдете неоспорим шампион, тогава приемате битката. Така че ще получите £50 или £60 милиона вместо £80 или £100 или £125 милиона, които поиска той“

„Майната му. Всички сте били изиграни през всичките тези години. Но, концентрирайте се върху едно нещо. 1 април. Арена O2. AJ се завръща срещу Джърмейн Франклин. Никога не се е укривал от никого. Той винаги е искал битките. Бори се с всички тези хора в категорията“, завърши Хърн.