Лидерът на Matchroom Boxing Еди Хърн е убеден, че Антъни Джошуа трябва да спечели следващия си мач. Британецът е в серия от 3 загуби в последните 5 мача и загуби титлите си два пъти в този период. Последните му две срещи завършиха с поражения от Олександър Усик. Според промоутърът, ако Ей Джей загуби в следващия си мач, кариерата му е приключила.

Именно затова британеца е на път да се бие с по-лек съперник. Спрягаха се имената на Дилиън Уайт, Дионтей Уайлдър, Джо Джойс, но в крайна сметка противник ще бъде австралиеца Демзи Маккийн. Той е непобеден в кариерата си на ринга, но не е от елитните имена в тежка категория.

„Ей Джей иска голям мач през лятото и в това има смисъл. Може би срещу Дилиън Уайт. И двамата ще имат мачове през април, а после може да направят британски сблъсък. Говорих с Дилиън и плановете са да опитаме да го организираме“, обяви Хърн пред iFL TV.

„Представянето на Ей Джей във втория мач срещу Усик бе добро. Робърт свърши отлична работа. Той е един от най-добрите треньори в света. Но Джошуа иска нещо различно сега. Ясно е, че всички искаме Джошуа да се бие в огромни мачове. Хората сега ме закачат и казват, че мач с Маккийн не е достатъчно добър. Аз нямам интерес да организирам „малки“ мачове за Джошуа. Но двамата седнахме и си поговорихме. И аз му казах, че ако загуби през април, кариерата му приключва“, допълни Хърн.