Джо Джойс е горещото име в тежка категория на бокса в момента. След като нокаутира Джоузеф Паркър в събота, той взе временната титла на WBO и задължителен претендент за пояса на Олександр Усик. Непреодолимата сила е с 15 победи от 15 мача, 14 от които с нокаут.

Смята се, че Фюри и Усик ще се бият през март за обединяване на всички пояси. Победителят ще трябда да се изправи срещу Джойс или да оваканти титлата си от WBO.

„Мечтаният ми следващ бой е може би срещу Усик или Фюри. Може би Джошуа“, обяви Джойс пред вестник „Сън“. „Те са топ имената в категорията. Всеки от тези мачове ще е страхотен. Аз вече съм на върха в дивизията и сред елита. Бих се срещнал с всеки“, допълни Непреодолимата сила.

Ако Фюри и Усик са ангажирани остава Антъни Джошуа. Двамата с Джойс отдавна имат зъб. Още от времето, когато бяха аматьори. Тогава Джошуа взе златен медал на олимпиадата в Лондон през 2012, а Джойс остана със среброто.

„Джошуа е отличен боец и шампион, но аз идвам за него. Ще бъде нокаутирам, ще го смачкам. Последните му представяния не ме впечатли. Вторият му бой с Усик беше по-добър. Ще е интересно“.