Тайсън Фюри каза на своя приятел Джо Джойс, че „още не е неговото време“. Циганския цар обяви Непреодолимата сила като втория най-добър боксьор в тежка категория, след победата му с нокаут над Джоузеф Паркър.

Джойс е задължителен кандидат за пояса на WBO на Олександър Усик, но се цели още в битка с Фюри или Антъни Джошуа. Самият Фюри бе на път да се договори с Ей Джей, но после обяви, че няма да чака повече сънародника си. Очаква се през декември Фюри да се бие с Мануел Чар.

„Имах прекрасен ден гледайки бокс, всички големи боеве и изучавайки съперниците в тежка категория. Трябва да кажа, че Джо Джойс е вторият най-добър боксьор в категорията след мен“, обяви Фюри.

„В момента, кой знае дали той може да ме победи или не. Може би трябва да разберем някой ден. В момента аз управлявам категорията и съм световен шампион, а той не“.

Джойс отвърна в „Туитър“: „Хайде да го направим. Подпиши, голямо момче. Номер 1 срещу Номер 2“.

Фюри обаче не е готов още за битка с Непреодолимата сила. „Не е дошло времето ти, големи Джо. Имам да печеля битка за всички пояси с момчето от средна категория. Ти също имаш да изграждаш още името си“.