Джейк Пол заяви, че Моли-Мей Хейг ще бъде край ринга, за да гледа битката на приятеля си Томи Фюри в Саудитска Арабия. И ютубъра превърнал се в боксьор, се зарече да остави Моли-Мей в сълзи, като нанесе горчиво поражение на гаджето й Фюри.

„Ще го нокаутирам“, обяви Пол пред Би Ти Спорт. „Смятам да направя кандидатура за нокаут на годината. Спечелих този приз веднъж преди и искам да го спечеля отново. Всички ще видят приятелката му да плаче край ринга, след като го нокаутирам и той е в безсъзнание.“

Пол и Томи Фюри се срещат най-накрая, след като на два пъти организираната среща помежду им се провали. Първо заради контузия в ребрата на Фюри, а после британеца не получи виза за САЩ. Мачът помежду им идва само месец след като Томи Фюри и Моли-Мей приветстваха дъщеричката си Бамби на бял свят.

И отново Пол не можеше да не устои да не жегне съперника, като каза, че парите са единствената мотивация за Томи Фюри. „Не знам дали наистина вярва в себе си, парите са наистина добри, човече. Той донякъде беше принуден към това от своите фенове, медиите, семейството му и вероятно Моли. Защото тя вероятно седи там и си казва: „Хей, имахме бебе, не мога да бъда този, който плаща сметките през цялото време. Плащат му 20 000 на битка минус данъците. Колко памперси може да се позволи с тези пари? Това е труден бизнес“

„Това е най-голямата му надница и той всъщност ще може да издържа малко семейството си, ако намери добър мениджър на богатството и инвестира парите си правилно. Но Моли вероятно смята, че не е правилно тя да издържа семейството“.