Анди Руис Младши се завръща на ринга. Бившият световен шампион в тежка категория ще се изправи срещу Джаръл Милър на 3-и август. Това ще е първи бой на Анди Руис от 2 години насам. 34-годишният мексиканец не е бил на ринга от победата над Луис Ортис през септември 2022 г.

Следващият двубой на Руис Младши ще бъде част от многобройна програма, в която Терънс Крофърд ще се изправи срещу Израил Мадримов на стадион BMO в Лос Анджелис, САЩ.

Джаръл Милър, на 35 г, трябваше да се бие с Антъни Джошуа в "Медисън Скуеър Гардън" през юни 2019 г. Двубоят обаче пропадна, след като Голямото бебе даде положителна проба за множество забранени вещества.

Това даде възможност на Анди Руис а се намеси в кратки срокове, като мексикано-американецът шокира света, като нокаутира Ей Джей и стана световен шампион в тежка категория.

Впоследствие той беше победен от Джошуа в реванша в Саудитска Арабия през декември същата година. След това Руис бе извън строя до май 2021 г., когато се завърна, за да победи Крис Ареола. В последния си двубой той победи Ортис в Лос Анджелис, преди да се наложи операция на дясното му рамо.

35-годишният Милър се би за първи път след отменения двубой с Джошуа през юни 2022 г. срещу Ариел Естебан Бракамонте.