След 10 рунда невероятен кьотек Дерек Чисора победи с единодушно решение Джо Джойс в главната битка от вечерта на Топ Ранк в О2 Арина в Лондон. В боят на ветераните Дел Бой изтръгна победата под аплодисментите на своя добър приятел Олександър Усик.

И двамата боксьори нанесоха много тежки удари на своя съперник в течение на мача, но съдиите присъдиха победата на 40-годишният Чисора. Това е 35-ата победа на Дел Бой в кариерата. Той има и 13 загуби. Поражението пък е трето поредно за 38-годишният Джо Джойс в тежка категория, след като имаше 16 победи от 16 мача преди това. Предишините две загуби на Непреодолимата сила бяха от Жилей Жан.

Джойс имаше повечето удари в мача, но те не бяха достатъчни да съборят Чисора. Докато Дел Бой нанесе също доста тежки удари в главата на съперника. Решаващото за победата може би беше в 9-ия рунд, когато Чисора свали в нокдаун Джойс с невероятно дясно кроше в главата.

В десетият рунд и двамата се олюляваха на краката си, а Чисора с ръце даде знак на публиката, която запя името му. Съдиите присъдиха 97:92 и два пъти 96:94 в полза на Чисора.

Победителят обяви, че няма да се оттегля от бокса и се надява да направи още 2 боя, за да стигне до кота 50 мача. Той има 35 победи и 13 загуби.