Флойд Мейуедър победи Арън Чалмърс по време на демонстративния им двубой в O2 Arena - но американецът разкри, че може да е получил контузия. Сблъсъкът с бившия ММА боец беше първият двубой на Мейуедър в Обединеното кралство - но двубоят беше засенчен поради значително ниския брой присъстващи фенове. Събитието „Royal Pain“ беше отложено след слабо присъствие в началото на програмата.

Въпреки слабата посещаемост, двойката в крайна сметка се изправи един срещу друг - и премина не през 6, както бе планирано, а през осем рунда. Дори след като навърши 46 години преди няколко дни, бившият професионален боксьор, който не загуби нито веднъж в кариреата си, контролира мача от началото до края.

Макар Мейуедър да не успя да нанесе нокаутиращия удар, американецът даде на бившия ММА боец урок по бокс - като Чалмърс се бореше да нанесе чист удар. Бившият шампион в пет дивизии обаче може да е напуснал O2 с контузия. По време на пресконференцията след двубоя, Парите обяви, че той може да е счупил ръката си.

„Всъщност си нараних лявата ръка. Стана при едно кроше. Много хора не знаят това“, каза американецът. „Нараних лявата си ръка, лошо. Може и да има счупване. Не се притесняваме. Все още мога да използвам другата”.

След като Чалмърс продължи напред в началото на първия рунд, Парите започна да отпуска ръцете си малко повече във втория и третия рунд.

„Искам да благодаря на всички фенове в Обединеното кралство, не е за вярване, беше супер. Дали ще се върна пак тук? Зависи от феновете, ако феновете искат да се върна, тогава ще се върна“, завърши Мейуедър.