Феновете на бокса са възмутени, след като платиха 25 паунда, за да гледат наживо демонстративната битка между Флойд Мейуедър и Арън Чалмърс. Двойката се би в мач, който първоначално трябваше да е 6 рунда по 2 минути, но го удължиха до 8 рунда, пред почти празна O2 Arena в Лондон. Това бе и дебют на Парите на британска земя.

Феновете бяха шокирани от нивото на бокса в шоуто, като Мейуедър танцуваше между ударите на моменти. Той също танцуваше с момичетата на ринга между рундовете и някои зрители смятаха, че цялото събитие е фарс.

Някои се оплакаха, че са платили, за да гледат битката, докато други не могат да продължат да гледат до последния гонг. Един фен написа в Туитър: "Флойд Мейуедър в момента се бие пред около 25 души в Лондон. Най-лошото нещо, което някога съм виждал в спорта." Друг добави: „Шест двуминутни рунда. Абсолютен грабеж това “.

И трети каза: "Гледах първия рунд, изключих го, как можеш да гледаш как двама мъже се смеят един на друг... и идиотите плащат £30, за да гледат това. Аз бих платил 30 паунда, за да го изключа."

Друг коментира: „Това е фарс, нека бъдем честни. Мейуедър срещу някакъв човек от Джорди Шор, танцуващ на ринга.“ Чалмърс има бойен опит в ММА, но почти не успя да удари опонента си.

Един фен написа в Туитър: „Все едно да гледаш баща да се бие със сина си.“ Друг добави: „Виждал съм по-добри битки в заведения за вкъщи след вечер навън.“