Демонстративният бой между Флойд Мейуедър и Арън Чалмърс е на път да се провали, след като залата в Лондон „O2 Arena“ е почти празна и хиляди билети останаха непродадени. Това наложи организаторите да отложат началото на бойната карта и не ясно дали ще състои боя между Парити е бившия ММА боец.

Това се случи, след като промоутърите се затрудниха да продадат билети за съботния двубой в Лондон. Мейуедър се бие за първи път в Обединеното кралство, след като се оттегли с перфектен рекорд от 50 победи и нито една загуба. Бившата звезда от риалити предаването  Джорди Шор, и ММА боец Чалмърс се намеси, след като първоначалният опонент на Мейуедър Лиам Смит се оттегли.

И много билети все още бяха в продажба за събитието снощи, с хиляди места в арената с капацитет от 20 000, непродадени до времето на събитието. На някои фенове на бокса дори бяха предложени 20 процента отстъпки, тъй като промоутърите отчаяно се опитваха да продадат билети.

бокс

И все пак това също не изкуши феновете, тъй като O2 остана полупразна, когато ъндъркартата трябваше да стартира в 20:00 часа. И с толкова малко зрители по местата, началото беше отложено, за да се даде възможност на повече фенове да дойдат преди главното събитие. Редовните цени на билетите варират от £141,50 до £1,038,50.