Легендата на WWE Хълк Хоган подкрепя Майк Тайсън в боя срещу Джейк Пол въпреки неотдавнашните му здравословни проблеми. 57-годишният Тайсън и 27-годишният Пол трябваше да преместят датата на двубоя си, след като боксовата легенда се разболя по време на полет от Маями до Лос Анджелис заради възобновяване на язва.

Сега двубоят е насрочен за 15 ноември и ще се проведе на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. 70-годишният Хоган все още вярва, че Тайсън ще победи ютубъра, тъй като все още вижда същия "страшен" боец, който помни от най-добрите му години през 80-те и 90-те години.

Легендарният професионален борец настоява, че американецът е също толкова съсредоточен, колкото и когато сееше хаос в света на бокса, и ще "търси и унищожава".

"Когато се съсредоточи, той ще търси и унищожава“, заяви Хоган през TMZ. „Сега виждам в очите му този поглед на лошо куче. Все едно, когато не се доверяваш на лошо куче, то може да те ухапе всеки момент.Това е погледът му. Спомням си този поглед отпреди 25 години, някак си е плашещ."

Хоган смята, че отлагането на двубоя е нещо добро, защото и двамата състезатели ще бъдат на "100 процента".

Дванадесеткратният световен шампион дори прогнозира, че това ще бъде "битката на века", въпреки че Тайсън е почти на 60 години, а Пол се е изправял само срещу един професионален боксьор в лицето на Томи Фюри, който го победи.

Хоган добави: "Развълнуван съм от това. Донякъде се радвам, че мачът е преместен, защото не искам никакви оправдания. Искам и двамата мъже да са на 100 процента. И имам чувството, че това ще бъде битката на века, братя. Това ще бъде добра битка."

Хоган доминираше на сцената за борба в WWE и WCW, когато успехите на Тайсън в бокса се появиха на първите страници на вестниците по целия свят.