Девин Хейни разкри, че е бил глобен с 400 000 долара от комисията на Невада за начина, по който изблъска Василий Ломаченко на кантара миналия петък преди сблъсъка им. Хейни все пак спечели боя с единодушно съдийско решение в дванадесет рунда, макар и в спорен резултат, с който боксовата общност не е съгласна. Победителят Хейни, може би огорчен от глобата от $400 000 и огромната реакция срещу него заради победата му, нарече бившия световен шампион в три дивизии Ломаченко „горчив губещ“ и му каза да „спре да плаче“ и да „поемете загубата си като мъж“.

Ломаченко не говори в медиите след загубата си и не е ясно за какво говори Хейни, когато казва, че Лома трябва „да спре да плаче“. Феновете и медиите са тези, които все още говорят за битката, а не Ломаченко. Сигурно на Хейни му е трудно, защото не получава признание от феновете на бокса за най-голямата победа в кариерата си. Все пак американеца прибра 4 млн. долара хонорар за победата.

Мнозина от феновете твърдят, че Хейни трябва да даде реванш на Ломаченко и да докаже, че той е по-добрия боец. Но вероятно няма да направи това, защото не е сигурен, че може да спечели и не иска да изагуби от огромната евентуална печалба срещу Джервонта Дейвис.