Дилиън Уайт е подписал договора за бой срещу Антъни Джошуа. Очаква се реванша между двамата да е на 12-и август. "Скай Спортс" обявиха новината днес и според телевизионния канал Уайт вече е върнал подписаното споразумение на съперника. Очаква се официалното обявяване на боя да бъде съвсем скоро. Първоначално имаше проблеми защото Уайт обвини Еди Хърн, че не иска да преговаря с него, а после имаше неразбирателство относно клаузата за реванш. Самият Джошуа обаче премахна тази клауза и контракта е подписан.

Смята се, че боя ще е в О2 Арина в Лондон. Двамата, които са съперници от времето си като аматьори, вече имаха един бой. Антъни Джошуа го спечели на 12 декември 2015 г. Мачът пак беше в О2 Арина. Ей Джей спря съперника с технически нокаут в седми рунд. Двамата имат битки и като аматьори. През 2009 г. Уайт прати в нокдаун Джошуа и спечели по точки.

В момента Джошуа се готви за мега битката с Дионтей Уайлдър в Саудитска Арабия през декември или януари. След 3 загуби в 5 мача, две от тях поред срещу Олександър Усик, Джошуа се завърна на ринга побеждавайки Джърмейн Франклин със съдийско решение. Сега предстои по-тежка битка срещу Уайт.