Еди Хърн нарече Дионтей Уайлдър „най-надценен боксьор". Промоутърът на бокса е работил с някои от най-големите звезди в спорта, включително Антъни Джошуа и Канело Алварес. Но той също си създаде съперници в бизнеса, особено отвъд океана, така че не е изненада, когато каза на DAZN: „Кой е най-надценен боец? Дионтей Уайлдър. Причината да го казвам е, защото смятам, че Дионтей Уайлдър е опасен нокаутьор. Защото Луис Ортис напълно го надви на ринга. Да Уайлдър го нокаутира, но Ортис имаше 8:0 в рундовете. Единствената му забележителна победа в цялата му кариера е Луис Ортис."

37-годишният Уайлдър има зашеметяващите 42 нокаута в своите 43 победи и е губил единствено от Тайсън Фюри. Те завършиха наравно през 2018 г., но Фюри спечели следващите две битки помежду им в една вълнуваща трилогия.

Въпреки отхвърлянето на Уайлдър от страна на Хърн, той в момента води преговори американецът да се бие с 33-годишния Джошуа през декември в Саудитска Арабия. Представители отлетяха в Лондон за разговори и промоутърът очаква договорът да бъде представен до две седмици.

Той каза на YouTube канала на Дерек Чисора: „Стана страхотно. Говорихме с дати, цифри. Очакваме да получим официални документи през следващите 7-10 дни. Много съм убеден, че ще има бой.”