Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев заяви след победата на „червените” над Локомотив Пловдив, че тимът от мач на мач играе все по-добре. ЦСКА се наложи с 1:0 с гол на Маркиньос.

„Всички усещахме импулс в играта ни. От мач на мач играем все по-добре, което е радващото. И вие усещате атмосферата. Всичко беше чудесно, движение, импровизация. В крайна сметка 1:0, но достатъчно”, коментира Янчев.

„Мисля, че съдията се справи перфектно. Не искам да коментирам претенциите на гостите. Имаше доста напрежение в нашия отбор. След като си повярвахме и публиката се върна и мисля, че вече се получава. Борим се, има дух има настроение. Увереността ни се върна след добрите мачове, които изиграхме”, каза още Тошко Янчев.

Борис Галчев пък заяви: Победихме, въпреки заканите, че ще дойдат тук и ще ни победят. Заслугата е на треньора. Мисля, че играхме много добре, но вие отвън ще прецените дали е бил добър мача или не. Виждате, че играят други футболисти. Нямам предвид чужденците. При Гьоре Йовановски играха едни, сега други. Това е промяната.