Славия и Черно море след минути ще дадат начало на неделната програма в 21-ия кръг на група, а техните треньори – Александър Тарханов и Никола Спасов вече събощиха своите стартови единадесеторки.

Мачът на стадион „Славия“ стартира от 13 часа, като в него ще има общо петима дебютанти. При „белите“ новите фигури са нападателят Сердер Сердеров и привлеченият от Монтана Борислав Балджийски. Прави впечатление, че руският наставник на столичани е заложил и на доста младо присъствие на пейката, където личат имената на юношите Петко Христов, Калоян Кръстев, Марио Петков, Китан Василев и Георги Йомов.

В Черно море повторен дебют, при това отново с капитанската лента, ще направи завърналия се от Китай Георги Илиев. Първият си мач за варненци ще изиграе и друга опитна фигура – централният бранител Пламен Илиев, който през зимата разтрогна с Ботев Пловдив и подписа като свободен агент. Последният нов сред титулярите е крилото Владислав Романов. Сред резервите на „моряците“ намираме и бившият играч на Славия Иван Вълчанов, който може да се появи като резерва.

Същевременно не бива да забравяте, че още от 10-ата минута на срещата вие, читателите на Gong.bg, можете да гласувате за Играч на мача. Механизмът на анкетата остава непроменен, като е необходимо да имате регистрация в сайта, а ако нямате такава, можете да създадете профил само с едно-две кликания на мишката. Крайният срок, в който имате шанс да упражните своя вот, изтича малко след изтичането на 90-те минути.

Можете да участвате в анкетата за Играч на мача ТУК!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS