Наставникът на Пирин Благоевград Наджи Шенсой призна на пресконференцията преди мача с Черно море, че ще има промени в състава, а някои футболисти дори и няма да бъдат в групата.

„Започвам със статистиката. Ние сме първият отбор в „А“ група, който вкарва 2 гола на чужд терен в един мач и не може да вземе точка и то не защото противникът има чак толкова класа, а заради много груби, дори и криминални наши грешки. Затова е нормално да има промени в състава, а някои дори няма да бъдат в групата.

Янко Сандански със сигурност няма да започне титуляр срещу Черно море, но ще бъде в групата за мача“, коментира Шенсой. 

Наставникът на Пирин каза още, че отборът му трябва да спечели точки във Варна, тъй като реално излиза срещу противник, който просто доиграва сезона, но пък от друга гледна тока има и много добри индивидуалисти.

Наказан за 2 мача е и Тони Костадинов. В групата отново няма да е и трайно контузеният Еденилсон Бергонси.

„Да ви кажа честно за него. Той много трудно може да влезе в игра до края на сезона. Много е назад с подготовката и на този етап не разчитам на него“, коментира още Шенсой.

 Наставникът потвърди, че застава зад думите си по адрес на Ивайло Петев и той е правият, след като Петев го посъветва да си гледа отбора, но така и не отговори на нападките му, защо е направил толкова малко смени в мачовете с Македония и Португалия и по този начин младите Янис Карабельов от Славия и Тони Тасев от Пирин бяха по-скоро в ролята на туристи.

Мачът Черно море - Пирин е в събота от 17.15 ч. и можете да го следите минута по минута в Gong.bg. На живо двубоя можете да гледате по Diema Sport и на платформата Gong Play, , както и да го слушате по Дарик радио.