Една звезда изгрява в Ботев. Това е младият нападател Наско Милев, който освен, че записа наскоро официалния си дебют за отбора, вече се отличи и с първото си попадение в мъжкия футбол.

За младия играч, който е юноша на "канарчетата", това е една сбъдната мечта. Затова пред камерата на Diema Sport той разкри какво иска още от футбола, както и от кого се е учил досега.

"Мечта от малък ми е да играя за Ботев, все пак съм юноша на този клуб. Още като бях на 12 години бях в агитката и подкрепях отбора. Мечтаех си един ден да стъпя на този терен и да играя за отбора и ето, че тази мечта се сбъдна. Мечтая си сега да играя в Европа. "

Чувството е прекрасно да вкараш гол в мъжкия футбол. Още като Пирин ни вкараха гол в този мач, си казахме, че трябва да отвърнем и го сторихме. Учих се от Иван Цветков, той е голям футболист, но има още какво да уча. Той помагаше много на малките и му се възхищавахме", сподели младият нападател.

Той говори и за перипетиите, които е имал по пътя към мъжкия футбол.

"Трудно е, доста често сменяхме треньори през последните години. Тъкмо се напаснеш към някого и започнеш леко да се налагаш и той е сменен, а всичко започва отначало. Но аз не се отказах и продължих, но има какво още да се желае. Има много върху което да работя и да се усъвършенствам."

"От всички треньори досега тук, Николай Костов е единственият, чийто тип игра е този, който аз обичам да практикувам. А аз обичам красотата във футбола и искам да участвам повече в играта", сподели още Милев.

Какво сподели още той, можете да видите в прикаченото видео.