Левски ще гони днес от 16.30 ч. реванш срещу Литекс заради звучната загуба с 0:3 в турнира за Купата на България преди няколко дни.

Двата отбора излизат в дерби от 20-ия кръг на „А“ група на стадион „Георги Аспарухов“ и традиционното напрежение за тези сблъсъци отново витае наоколо.

Мачът ще се играе с публика, тъй като „сините“ не бяха наказани на петъчното наказание с лишаване от домакинство, а разглеждането на инцидентите от предния мач в Ловеч беше отложено.

Наставникът на Левски Стойчо Стоев има сериозни кадрови проблеми, породени от отсъствието поради наказание на основни фигури като ивко Миланов и Джереми де Ноойер. Поради травма пък той няма да може да използва и Божидар Краев.

За сметка на това на линия ще бъде Веселени Минев, който е възстановен след травмата си.

От друга страна опитният Люпко Петрович ще разчита отново на бързината в атака, която осигурява най-вече звездата на Литекс Данило Асприля.

Левски е втори в класирането с 35 точки, колкото има и лидерът Лудогорец. Литекс пък е четвърти с 33 точки, колкото има и третият Берое.

Мачът Левски - Литекс е от 16:30 часа. Можете да го следите минута по минута в Gong.bg, пряко с картина по Diema Sport и на платформата Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS