Старши-треньорът на Левски Стойчо Стоев има големи проблеми с оформянето на защитата преди мача с Локомотив Пловдив, който е утре на стадион „Георги Аспарухов“. 

Двубоя от 33-я кръг на А група можете да следите от 20.30 часа в Gong.bg, да го гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и да го слушате по Дарик радио.

Специалистът не може да разчита на контузения Сърджан Лукин, който няма да е готов в рамките на следващите пет дни и наказания Максимилиан Карнер. Австриецът отнесе санкция за два двубоя, а треньорският щаб на „сините“ остана с едва един централен бранител, тъй като и младият Деян Иванов е трайно извън строя.

Така опцията пред Стоев е да преквалифицира Веселин Минев като централен защитник. Капитанът има мачове на тази позиция, макар че по принцип е ляв бек. Другият вариант е да се заложи на младия Галин Ташев, но това е по-малко вероятно.

Проблем е и травмата на Мики Орачев, който може да играе като ляв бек, ако Минев бъде преместен в средата. Лекарският щаб ще се опита да форсира възстановяването на младежкия национал. Иначе в отбраната ще настъпят много рокади.

Сашо Александров може да бъде преместен в ляво на защитата, а Прохазка да играе десен бек. В средата ще се разчита на опитните Александър Александров и Веско Минев.