Лудогорец и Ботев ще си съперничат в последната битка от 27-я кръг на А група. „Канарчетата“ гостуват разградчани в 20.15 часа на „Лудогорец арена“. Срещата ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, в ефира на Diema Sport, както и на честотите на Дарик радио.

Преди двубоя Лудогорец влиза като фаворит. Тимът на Георги Дерменджиев няма загуба от началото на пролетния дял в шампионата. „Орлите“ са в серия от шест поредни успеха, а срещу пловдивчани шампионите ще се постараят да направят нова крачка към петата поредна титла в майсторския ни ешелон. Лудогорец е лидер в класирането с 54 точки, с 11 повече от втория Левски.

Същевременно наставникът на „зелените“ Георги Дерменджиев изрази мнение, че „канарчетата“ са добър състав, но поясни, че победата ще бъде търсена от неговия тим.

Чунчуков: Чакам своя шанс

На свой ред, преди двубоя Ботев се намира в средата на таблицата. Отборът е 5-и с 28 точки, колкото има шестият Черно море. Пловдивчани все още нямат успех над Лудогорец в А група, което се явява допълнителен стимул пред състава от града под тепетата.

Един от основните играчи в тима на Николай Костов Милен Гамаков пък отбеляза, че той и съотборниците му не се притесняват от своя противник.

Радостната вест за Костов преди мача е, че всичките му възпитаници, с изключение на вратаря Валентин Галев, са в добро здраве.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS