ЦСКА посреща Левски в първото дерби между двата състава за сезон 2018/19 в Първа лига. „Червени“ и „сини“ заемат челните две места в таблицата след първите девет кръга у нас, като са с равен точков актив – 22. „Армейците“ обаче са начело заради по-добра голова разлика.

Съставът, воден от Нестор Ел Местро има най-резултатното нападение от началото на сезона с 18 вкарани голове, а Левски се очерта като най-силния гост – 12 спечелени точки в 5 гостувания досега.

Срещата е с начален час 17:00 на Националния стадион, а каква е атмосферата на „Васил Левски“, може да видите в репортажа на NOVA.

Припомняме, че дербито бе квалифицирано като високорисково, съгласно новата уредба на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия. Поради тази причина билети НЕ СЕ ПРОДАВАТ В ДЕНЯ НА СРЕЩАТА.

Мерките за сигурност са засилени, а допускането на фенове на стадиона ще става само при представяне на лична карта към входния билет. Очаква се на стадиона да има не повече от 20 000 зрители.

Развитието на мача на Националния стадион може да следите с Gong.bg, PLAY DIEMA XTRA, DIEMA SPORT и по Дарик радио. Студийната програма на DIEMA SPORT започва в 16:15 часа – 45 минути преди първия съдийски сигнал на Ивайло Стоянов.

ГЛАСУВАЙТЕ В АНКЕТАТА НИ, КЪДЕТО ВИ ПИТАМЕ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ДЕРБИТО ДНЕС?

  1. 50.60%

    Левски

  2. 39.88%

    ЦСКА

  3. 6.41%

    Срещата ще завърши наравно

  4. 3.12%

    Този мач не ме вълнува

Още новини: 

Важно за феновете на Левски и ЦСКА

Денят на големия мач: Левски или ЦСКА ще празнуват?

Всичко за най-магнетичния мач на България

МВР с крути мерки за сигурност около ЦСКА - Левски