Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов – Андрей Аспарухов заяви, че е щастлив, защото „сините“ са първенец с визията на сектор „А“.

„Много емоционален момент. Много съм щастлив, че виждам нещо подобно. Щастлив съм, че Левски е първенец в това отношение. Мисля, че това ще стимулира още много отбори да направят нещо подобно. Няма как да пропусна. Това се случва само веднъж“, коментира Аспарухов.

„След като се вижда какво е направено, мисля, че няма да има второ мнение. Един такъв стадион ще бъде бижу не само за Левски но и за цяла футболна България. Аз мисля, че не бива да надскачаме толкова българския стандарт. За нашата страна това е нещо уникално. Това е нещо изключително и се радвам. Аз носталгично мислех, че не бива да се бута стария стадион, но още преди две години след като видях новозградената трибуна си казах, че трябва да се направи. Аз не смятам, че само от мен идва това. Баща ми се превърна в символ на този клуб и ще е грешка, ако Левски смени името на стадиона.“

„Аз гледам мачовете не само на Левски, но и на българските отбори. Липсва ми дисциплина, което в Америка го има. Един такъв стадион също ми липсваше. Сега е само една трибуна, но си представям, когато всичко ще бъде завършено. Левски си е Левски. Един отбор винаги има спадове и възходи. Не е мое място да говоря. Аз съм сигурен, че Левски ще бъде там, където му е мястото“, каза още Андрей Аспарухов.