Шампионът Лудогорец ще пробва да увеличи аванса си на върха в „А“ група, като победи тази вечер гостуващия Черно море на своя стадион в Разград.

Вторият в класирането Левски ще почива в 29-ия кръг, което дава възможност на настоящите шампиони да се откъснат още повече, с 14 точки, ако вземат пълния комплект срещу „моряците“.

Досега двата отбора са изиграли общо 13 мача. Седем пъти Лудогорец излиза краен победител, а Черно море - два пъти.

Равенствата са общо четири, а головата разлика е 20:11 в полза на разградчани. Моряците" определено са считани за аутсайдери в тази среща, защото правят може би най-слабата си пролет от доста време насам. Двубоят е поверен на рефера Владимир Вълков.

Мачът Лудогорец - Черно море е в петък от 20,15 ч. и можете да го следите минута по минута в Gong.bg, и на живо с картина по Diema Sport 2 и на платформата Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.

Останалите срещи от кръга са в събота и неделя. Утре от 17.15 ч. играят Ботев и Монтана, а от 20 ч. се срещат Берое и Локо Пд. За неделния ден е предвиден мачът Славия – Пирин – от 17.15 ч. Всички двубои можете да проследите в програмите на Diema Xtra.