Левски е един много сериозен противник и мачът със "сините" ще бъде доста труден. Това каза днес на пресконференция треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев преди първия полуфинал от турнира за Купата на България срещу Левски.

Дерменджиев отбеляза, че това е турнирна среща и има два мача, в които играчите на Лудогорец трябва да бъдат много внимателни, за да излязат крайни победители. "Мисля, че върху Лудогорец няма да има голямо напрежение, но трябва да бъдем изключително отговорни, защото в крайна сметка ние играем и в двата турнира", сподели още треньорът. Той смята, че и при Левски също ще има определено напрежение, защото тези мачове за "сините" са много важни за спасяване на сезона и влизане в Лига Европа.

"На предстоящия мач утре всичко може да се очаква, защото Стойчо Стоев познава добре отбора и е възможно да подходи изненадващо, по начин, по който не очакваме. Важен е крайният победител", коментира още Дерменджиев. Според него и в двата мача, които предстоят с Левски, трябва да се подходи много разумно и да бъдат тактически мачове. Най-вероятно Лудогорец няма да бъде със същия стартов състав, с който игра срещу ЦСКА, каза още треньорът на шампионите. Той смята, че всеки отбор си има силни и слаби страни, и печели този, който успее да си прояви по-силните страни.

Според треньора на Лудогорец, амбицията за титлата и Купата на България са еднакво големи, защото в Лудогорец целите винаги са били високи и гледат еднакво и на шампионската титла, и на спечелването на Купата.

Двубоят в Разград е в сряда, 8-и април от 19 часа и можете да го проследите директно в Gong.bg, да гледате с картина в Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и да го слушате на честотите на Дарик радио.