Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев сподели, че финансовата нестабилност в клуба „малко или много мачка играчите и щаба“.

Ден преди полуфиналния сблъсък с Лудогорец, наставникът на „сините“ гледа далеч по-напред във времето – в бъдещето. Стойчо Стоев се надява отборът да се стабилизира най-вече във финансово отношение.

Първата среща от полуфиналната битка за Купата на България между Лудогорец и Левски е в сряда, 8 април, от 19.00 часа. Двубоя ще можете да наблюдавате в Gong Play и по телевизия Diema sport. Мачът ще бъде предаван минута по минута в Gong.bg и по Дарик радио.

„Стратегически по-важно е бъдещето на Левски. Не днес, не утре, а след три месеца, след шест месеца, след година къде ще е. Това за мен е по-важно. Ние може да победим Лудогорец, може да вземем и Купата на България, но това не означава, че нещата са се оправили в Левски, в никакъв случай“, коментира Стойчо Стоев през Нова телевизия.

„По-скоро трябва да мислим за бъдещето. То е по-важно“, добави наставникът.

Стойчо Стоев призна, че Лудогорец е фаворит и „сините“ биха имали по-големи шансове, ако полуфиналите в турнира се играеха в един мач.

Старши треньорът на Левски сподели, че е изключително доволен от професионализма и желанието за игра на своите футболисти, въпреки тежката финансова криза в клуба.

„Финансовата нестабилност не ти позволява да се чувстваш нормално. Малко или много те мачка, но футболистите на този етап се показват като едни добри професионалисти“, коментира още Стойчо Стоев.