Мениджърът на ТНС Майк Дейвис подходи по български методи преди важния плейоф за Лига Европа срещу ЦСКА, видя източник на Гонг. Дейвис предпочете да разпусне сериозно в бара на хотела, в които е настанен уелския тим, вместо да почива в стаята си и да успокоява там напрежението.

ТНС гостува на ЦСКА в първата среща, днес от 21.30 на „Васил Левски” и е домакин на реванша.

В компанията на помощник треньора си и физиотерапевта на тима, Дейвис обръщаше бира след бира, и демонстрира отлично настроение, като сподели с пожелалите да споделят питието, че не се притеснява от ЦСКА, защото е сигурен в победата. „Няма от какво да се напрягаме, ще бием,” категоричен бе младият наставник.



Той заложи само на бирата, докато физиотерапевтът му премина на твърдо и избра водка, за да прави компания на Дейвис в бара до малките часове.

Уелската компания запива до 2 през нощта, след което се прибра по стаите, за да отдъхне все пак, по-малко от 20 часа преди двубоя.

Тимът на ТНС ще остане в България чак до неделя, заради неудобните полети на обратно за Уелс. По тази причина спортно-техническият щаб дори е замислил да посети българските извори, за да си уплътни времето с риболов в петъчния ден.