Наставникът на ТНС Майк Дейвис на няколко пъти се изказа доста ласкаво за качествата ЦСКА по време на пресконференцията преди двубоя между двата тима в четвъртък от Лига Европа. Дейвис спомена, че не вижда слабости в играта на „червените”, от които да се възползват уелсците.

Треньорът сподели, че най-голямо впечатление от българите са му направили Борис Галчев и Спас Делев. Той каза, че в ТНС следят чрез медиите какво се случва в ЦСКА в последните няколко дни относно треньорската смяна на Павел Дочев и назначаването на Сашо Борисов.

Ето какво сподели Майк Дейвис по време на пресконференцията преди двубоя, който ще се играе в четвъртък на стадион „Васил Левски” от 21:30 часа:

Очаква ни труден мач, аутсайдери сме. Но ще дадем най-доброто от себе си.

Гледах на живо загубата на ЦСКА с 1:2 преди седна седмица, като гледах и още 1-2 мача на DVD. Следим проблемите на ЦСКА по медиите. Знаем, че преди няколко дни напусна старши треньорът, а сега асистентът му поема нещата.

Всички знаят, че на този етап сме тимът с най-малък коефициент. Но и досега беше така. Не си правим илюзии, но продължаваме по същия начин, пък каквото стане.

Имаме двама контузени от основната група, но разполагам с добри състезатели. Вярвам в качествата на момчетата, които ще ги заместят.

Доволни сме, че стигнахме до този етап от надпреварата. Ако преминем напред, ще е фантастично. Но с постигнатото дотук, вече пишем история.

Не виждам слабости в играта на ЦСКА, от които можем да се възползваме или да се концентрираме върху тях. Българите разполагат с много добър отбор, с добри отлични играчи. Галчев и Делев ми направиха добро впечатление.