Официалният старши треньор на ЦСКА за мача с ТНС в четвъртък - Сашо Борисов, днес не бе напълно уверен, кой точно ще определи състава на червените за двубоя от Лига Европа и кой ще носи отговорност при победа или загуба, като и призна, че това не е напълно нормално.

„Аз съм старши треньор, предполагам, че аз ще нося отговорност. Аз и моят екип”, заяви Борисов на официалната пресконференцията преди мача, на която е задължително присъствието на треньора на отбора.

„Трябва да се върне увереността на футболистите и феновете отново да се върнат да подкрепят отбора. Те са 12-ият играч и разчитаме на тях.”

„Милен Радуканов и Йордан Йорданов са работили с момчетата. Предполагам, че с тяхна помощ ще наредим състава.”

„Не съм бил на лагера в Правец, но имам пълната информация за играчите. Приемам, че това не е нормално, но такава е ситуацията”, заяви Борисов.

В края на кратката пресконференция, пресаташето на ЦСКА Владимир Рупов заяви, че тя се прави единствено поради изискването от страна на УЕФА и все пак съзнава донякъде нелепата ситуация, изкарала пред медиите именно Сашо Борисов, а не реалният наставник на "армейците" в момента Гьоре Йовановски.